Nomini élmény és Las Vegas építészeti különlegességei

Ma már elképzelni is nehéz, hogy nézhetett ki az első online kaszinó oldal, amely 30 évvel ezelőtt starolt el, de nyilván meg sem közelítette a Nomini és a hozzá hasonló platformok kialakítását. Ez persze magától értetődik, hiszen a Nomini casino a mai technológiai megoldások birtokában készült, a korabeli első oldalak pedig kezdetben még valódi pénzes játékot sem tudtak biztosítani.

Az évek, sőt most már elmondható, hogy évtizedek során ezek a platformok folyamatosan fejlődtek és ez nem csak a játékválasztékra, a fizetési módokra, a szolgáltatások minőségére mondható el, de a Nomini és társai esztétikai megoldásaira is. Ha ma megnyitsz egy Nomini jellegű oldalt, ott általában egyedi esztétikai megoldásokkal találkozhatsz.

Ennek többféle funkciója van, amelyek közül az első nyilván az, hogy a Nomini hogyan tud kitűnni a hasonló oldalak tömegéből. Hiszen, őszintén szólva, az online kaszinók többségében ugyanazt a szolgáltatást, ugyanazokat a játékokat kínálják, éppen ezért az oldal témája, kinézete lehet az egyik kitörési pont.

Ennek megfelelően a különböző online kaszinókat ma már valamilyen téma köré épülve alakítják ki. Ha mondjuk a neve egyiptomi hangzású, akkor a színvilág, a hátterek, a megjelenő szimbólumok is ezt a vonalat követik, ezzel bevonzva azokat a játékosokat, akik ezt a fajta világot kedvelik.

Ennek megfelelően találhatsz olyan oldalakat, amelyek valamilyen horrorisztikus, zenei, sport jellegű témára épülnek, ilyen módon verbuválva az új ügyfeleket.

Las Vegas és egyedi építményei

Persze, az online kaszinók, amelyek működésük számos szegmensében nyúltak ötletekhez a valódi, szárazföldi kaszinókhoz, ezen a téren sem találták fel a melegvizet. Elég csak megnézni Las Vegast és annak egyedi építészeti megoldásait.

A városban megtalálható night clubok, kaszinók, szállodák és más létesítmények többek között az excentrikus építészeti megoldások miatt keltik fel a látogatók figyelmét. Elég csak a város déli részén végighúzódó Las Vegas Stripre gondolni, ahol rengeteg különc, egyedi megoldás érhető tetten. Egyértelműen kimondható, hogy a szerencsejátékok mellett Las Vegas az építészetben is figyelemre méltót alkotott. Következzen erre néhány példa.

Luxor és a Szfinx

A város egyik legtöbb figyelmet kiváltó építménye a Luxor hotel és szálloda, amelyet teljes egészében az ókori Egyiptom stílusában építettek fel. A létesítmény előtt található Szfinx szoborról pedig elmondható, hogy magasabb, nagyobb lett, mint az eredeti. Az ugyanis 20 méter magas, ez pedig 33 méter.

Érdemes még megemlíteni a Luxor Sky Beamet, ami egy olyan erősségű fénysugár, amely a tesztek szerint akár 500 kilométerről is látható.

Lou Ruvo Agyegészségügyi Központ

A következő különlegesség már csak azért is említésre érdemes, mert semmi köze a kaszinókhoz, szállodákhoz, fényűzéshez, szórakozáshoz. A Lou Ruvo Agyegészségügyi Központ egy kutatóközpont, amely számos szakembernek kínál fejlődési lehetőséget.

Az épület egyedi kialakításával, a csavart formákkal Salvador Dali stílusát idézi. Persze, nem csak akkor juthatsz ide be, ha mentális problémákkal nézel szembe, ugyanis havonta egyszer ingyenes épületbejárásra is van lehetőség.

A velencei

Ezt a nevet a világ egyik legnagyobb kaszinója viseli, amely az itáliai várost igyekszik a legalaposabban feleleveníteni a Nevada sivatag közepén. Így aztán olyan tereptárgyak másolatai tekinthetők itt meg, mint a velencei Oroszlán-oszlop, a Rialto-híd, vagy a Szent Márk templom.